HENRIËT VAN DALEN

 |   
Via mijn toenmalige beroep als sportdocent kwam ik in contact met Pilates en ik was direct enthousiast: Pilates combineert namelijk belangrijke elementen die het lichaam nodig heeft om je lichamelijk fit te kunnen noemen en je ook zo te voelen! Na jaren dit enthousiast te hebben gedeeld werd het tijd voor een eigen studio. Met de juiste energie  van en voor iedereen, de liefde voor het vak en fijne collega’s, werd dit een feit. Dagelijks zetten wij ons in mensen die vastzitten in hun lijf weer vrij te laten bewegen. Of juist te verbeteren binnen andere sporten. In een groep of individueel, op de mat of de apparatuur, Pilates Zwolle biedt een passende training voor iedereen, jong of ouder,  soepel of stijf, iedereen is welkom en kan Pilates beoefenen op zijn of haar niveau. Pilates is mijn passie en beroep; Laten  zien, voelen en ervaren wat Pilates met mensen doet. Lichaam en geest in balans. Ik geef de lessen dagelijks met heel veel energie en plezier, mensen worden er blij van en dus ik ook!


HANNEKE |   
Vanwege hardnekkige rugklachten ben ik jaren geleden bij Henriët in de studio beland om pilates te volgen. Ik ervoer wat pilates voor je kan betekenen. Pilates maakt sterk van binnenuit, zorgt voor balans. Vanuit groeiende interesse voor lichaam en beweging ben ik de opleiding tot sportmasseur gaan volgen. Deze heb ik in 2015 afgerond. In 2016 ben ik opgeleid tot pilatesdocent. Daarna startte ik met les geven bij Studio Pilates Zwolle. Het blijft boeiend om kennis over te dragen, mensen te kunnen helpen om vanuit hun eigen kracht van klachten af te komen of deze te voorkomen. Fantastisch om de klant te zien groeien!
Momenteel studeer ik voor PPC1 (Peak Pilates Comprehensive level 1) te Gent België. Een internationaal erkende opleiding voor mat intensive, Reformer, Chair, Cadillac en Ladder Barrel. Daarmee kan ik zowel de matlessen als ookalle apparatuur lessen verzorgen en privétraining geven.


LOUISE |   
Toen ik zwanger was in 2011, ben ik zwangerschapspilates gaan doen bij Studio Pilates Zwolle. Daarna ben ik snel na de zwangerschap door gegaan met Pilates en nooit meer gestopt. Door elke dag met Pilates bezig te zijn, voel ik me sterk, fit en gezond. Jou lichaam sterker, soepeler, leniger maken en jou bewust maken van jou lichaam, daar wil ik jou graag bij helpen. Ik geef met veel plezier en voldoening les bij Studio Pilates Zwolle. Pilates is voor iedereen toegankelijk en uitvoerbaar, want iedereen is anders en beweegt op zijn eigen manier. Bij Studio Pilates Zwolle bieden we met een enthousiast team voor iedereen een passende trainingen aan waarin je jezelf kunt uitdagen.
Momenteel studeer ik voor PPC1 (Peak Pilates Comprehensive level 1) te Gent België. Een internationaal erkende opleiding voor mat intensive, Reformer, Chair, Cadillac en Ladder Barrel. 
Daarmee kan ik zowel de matlessen als ook alle apparatuur lessen verzorgen en privétraining geven.


CORRIEN |   
Mijn naam is Corrien Meijer. Ik woon samen met Mark en onze 4 kinderen in Zwolle. Al 4 jaar volg ik met veel plezier Pilateslessen bij Studio Pilates. Afgelopen najaar heb ik de cursus voor mat 1 afgerond. Het is ontzettend mooi om direct aan de slag te kunnen en elke les verder te groeien in het lesgeven. Naast mijn werk als fysiotherapeut vind ik het lesgeven een mooie en waardevolle aanvulling. Graag tot ziens bij Studio Pilates.