Privélessen 
In privélessen kan in persoonlijke sfeer, heel gericht aan individuele leerpunten of klachten gewerkt worden. Hierbij kan gedacht worden aan blessures, afwijkende houding, zwangerschap of juist het zoeken van meer uitdaging in de les. Het oefenprogramma en het tempo van de training worden op jouw individuele behoefte afgestemd. Ook kan een reeks privélessen een opstart zijn voor de reguliere groeplessen. Tijdens de privélessen werk je onder andere op de originele Pilates-apparatuur. Binnen de studio maken wij gebruik van de Reformer en Exo chair, .  Deze door Joseph Pilates ontworpen apparatuur zorgt ervoor dat het lichaam extra wordt uitgedaagd. Door het gebruik van veren verandert de weerstand tijdens de beweging. Deze weerstand kan enerzijds de gewrichten en spieren ontlasten en op andere momenten juist een grotere weerstand bieden waardoor het lichaam extra wordt uitgedaagd.
Bovendien verandert de weerstand van de veren voortdurend tijdens het bewegen. Hiermee wordt er niet alleen aan kracht en souplesse, maar ook aan de coördinatie van de spieren onderling gewerkt. Kracht en verlenging gaan hierin altijd samen. Het resultaat is een dynamisch en evenwichtige spiergebruik.
Training op de apparatuur geeft je een ongekend krachtig en tegelijkertijd ontspannen lichaamsgevoel.
Tijdens je privéles(sen) werk je voornamelijk op deze apparatuur. De frequentie, de dag en het tijdstip van de privéles(sen) word in overleg bepaald.
De kosten van een priveles zijn € 55,00

“De privé pilates lessen van Henriët waren op maat gemaakt en effectief.
Het heeft me enorm geholpen mijn rugproblemen te verminderen. Fantastisch!”

De heer K. Nieuwenburg, CFO RFS Holding 

Pilates Apparatuur (Reformer, Exo Chair, Cadillac, Bodhi, Motr)
Deze les biedt plaats voor maximaal 6 personen, wij trainen op apparatuur die de workout intensiever en uitdagender maakt zoals het Bodhi Suspension System, MOTR en Exo Chair. Omdat de groep klein is, ontvang je automatisch meer feedback en aandacht. Er is dus veel ruimte om aan je eigen individuele verbeterpunten te werken.
Deze training kun je volgen middels een abonnement, strippenkaart of losse lessen. Zie meer info bij tarieven.

Lesdag -en tijd: Dinsdag 19.00 en 20.00 uur.
Donderdag 19.00 en 20.00 uur en Zaterdag 11.00 en 12.00 uur