PILATES

€37,-

Per maand


60 min. 1x per week
een les naar keuze
SCHRIJF JE IN!

 

ONLINE RESERVEREN

in MOMOYOGA

 

 


Flexibel lessen inplannen of inhalen

NU RESERVEREN

YOGA

€37,-

Per maand


75 min. 1x per week
een les naar keuze

 

SCHRIJF JE IN!

De volledig gerenoveerde, kleinschalige en sfeervolle studio ligt exact tussen het voetbalstadion van PEC Zwolle en ziekenhuis de Isala Klinieken. Het is een makkelijk te bereiken locatie zowel met fiets als ook met de auto en parkeren is bovendien gratis. De inrichting van de studio is licht en ruim en de sfeer is gezellig en ontspannen. Persoonlijke aandacht staat centraal. 

In de studio kun je zes dagen per week terecht voor klassiek Pilates, zoals ontwikkeld door Joseph Pilates. Daarnaast bieden wij Vinyasa yoga,Yin Yoga en Chakra Yoga aan. Deze lessen worden op verschillende dagen, tijden en niveaus gegeven. Voor ieder een passende les in een prettige sfeer, geschikt voor iedereen. Alle docentes zijn gediplomeerd en gedreven en hebben liefde voor hun vak. We bieden een professionele maar zeer persoonlijke aanpak.

Bij Studio Pilates Zwolle kunt je terecht als (top)sporter; verbeteren van je prestaties. Daarnaast voor alle mogelijke vormen van rugklachten, nek- schouder- en bekkenklachten. Ook klachten die voortkomen uit de ademhaling (bijv. hyperventilatie) pakken wij samen met de klant aan.

De Pilates lessen zijn matlessen die worden uitgebreid met small equipment zoals ballen, ringen, rollen en sticks. Daarnaast bieden wij persoonlijke training en small group training aan voor het intensiveren van je workout of het behandelen van klachten. Deze training vindt veelal plaats op de apparatuur.

Studio Pilates Zwolle in beeld
Een impressie van Studio Pilates Zwolle

NIEUW: Reformer training op zaterdag
Vanaf heden zijn er op de zaterdag twee uren gereserveerd voor Reformer training. Deze training is toegankelijk voor vier personen
Reformer training iedere zaterdag 11.00 -12.00 uur en 12.00 -13.00 uur. Je boekt deze Reformer training als eenmalige training voor € 15,00 of kiest een 5 strippenkaart voor € 65,00

De Reformer training is een onderdeel van Pilates die je niet mag missen!
Iedereen die de Reformer kent en er op heeft gewerkt voelt het als een complete training voor je lichaam. Door de weerstandsveren kun je een oefening verzwaren, maar ook makkelijker maken. Jezelf meer op kracht of juist souplesse laten werken. Precies dat wat jij nodig hebt. Deze training is zeer specifiek en wordt op maat gemaakt voor de klant. Er wordt daarom gewerkt met maximaal vier personen per training.