MIEKE PRIES

Mieke is docente Vinyasa Flow Yoga en Basic Vinyasa Yoga bij Studio Pilates. Haar opleiding volgde ze bij Yoga Moves in Utrecht waar de verdieping in filosofie en anatomie plaatsvond. Het was nooit haar intentie om yoga docente te worden. In 2000 volgde ze in India een cursus bij het Himalayan Iyengar Yoga Centrum. De lessen riepen veel weerstand op. En juist het om leren gaan met die weerstand zorgde voor de verbinding met yoga. Vanaf toen is yoga niet meer weg te denken uit haar dagelijks leven. Toen ze voor de docentenopleiding haar 1e les gaf aan een groep collega's ervaarde ze precies dát wat yoga voor haar betekent: iedere deelnemer aan de les had begrepen wat Yoga doet en kan doen! De Vinyasa Yoga is een dynamische yoga stijl. Maar ook de techniek en de uitlijning waar de Iyengar Yoga in uitblinkt spreekt haar aan. Naast yoga docente is Mieke werkzaam binnen haar eigen onderneming Somewhereconnected als creatief ontwerpster en Shiatsu behandelaar. 

LENNIE SIESLING

Lennie Siesling is een energieke yoga beoefenaar en heeft een dynamische stijl van lesgeven met een zachte touch. Zij geeft les bij The Art of Yogami op maandagavond om 18.45 en vrijdagochtend om 9.00. Lennie heeft vanaf kleins af aan gedanst en geturnd en vanaf 2006 is bij haar de liefde voor yoga ontstaan. Door het volgen van meerdere yogastijlen in Nederland en door haar vele reizen buiten Europa, heeft ze afgelopen jaar de opleiding tot yogaleraar bij Yoga Moves in Utrecht succesvol afgerond en geeft ze les in Vinyasa yoga. Het woord Vinyasa betekent verbinding, en komt terug in de Vinyasa flow yoga door de verbinding tussen de beweging en de ademhaling. Tijdens een vinyasa yoga beoefening kun je veel afwisseling verwachten. Geen enkele les is hetzelfde en door je over te geven aan de flow, kan de yoga je helpen om je geest tot rust te brengen en ruimte te creëren in je lichaam. Het vergroot je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit en verlaagt je stresslevels.
Per september 2017 gaat Lennie de Yin Yoga opleiding volgen bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam o.l.v Johan Noorloos. Een opleiding waarin workshops, praktijk- en intervisiemomenten centraal staan.

ANNE VAN VEGTE

Anne is onze inval docente binnen de studio. Jaren heeft ze als vaste docent met veel passie, kennis en ervaring de Yin yoga lessen gegeven. Nu kunnen we een beroep op haar doen als we omhoog zitten!  Anne is opgeleid door The Yoga People (UK), Yoga Moves in Utrecht en Delight Yoga nadat ze 5 jaar geleden in aanraking kwam met yoga. Een transformatie volgde en de liefde voor yoga en meditatie bleef, hoe lastig soms ook te combineren en in te passen in het dagelijkse leven. Voor Anne zijn dynamische yoga, voor kracht en stabiliteit en yin yoga, gericht op zachtheid en veerkracht, een helende combinatie die balans geeft. Naast yoga docente is Anne eigenaar van In je Spotlight waarmee ze ondernemers helpt vanuit hun missie een succesvol bedrijf te creëren (www.injespotlight.nl). Ook in deze –business- coaching komen meditatie & ademhaling terug naast de leer uit het taoïsme, yin & yang.